Gevulde portobello met truffelpuree

Ik vind gevulde portobello’s het toppunt van feestelijkheid! Met de vulling kun je alle kanten op, maar ik ga dit keer voor een lekkere vega vulling van aardappel-truffelpuree. Je kunt deze portobello’s zowel als voor-, of als bijgerecht serveren. Ze zijn behoorlijk machtig dus je hebt aan één portobello per persoon voldoende.

Bekijk de bovenstaande video en ga aan de slag!

Kookvideo's, Seizoen, Thema recepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Voorgerecht, Bijgerecht, Aardappel en meer, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Ellen

    Zou je de vulling een dag van tevoren kunnen maken??

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin