Gevulde portobello met truffelpuree

Ik vind gevulde portobello’s het toppunt van feestelijkheid! Met de vulling kun je alle kanten op, maar ik ga dit keer voor een lekkere vega vulling van aardappel-truffelpuree. Je kunt deze portobello’s zowel als voor-, of als bijgerecht serveren. Ze zijn behoorlijk machtig dus je hebt aan één portobello per persoon voldoende.

Bekijk de bovenstaande video en ga aan de slag!

Kookvideo's, Seizoen, Thema recepten, Aardappel en meer, Groenten, Kerstrecepten, Winterrecepten, Voorgerecht, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Ellen

    Zou je de vulling een dag van tevoren kunnen maken??

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin