Gevulde vijg met ricotta, pistache en serranoham

Zie je verse vijgen liggen in de winkel, twijfel dan geen moment en leg ze in je mandje. Vijgen zijn heerlijk om zo uit het vuistje te eten, maar je maakt er in een handomdraai ook een lekker hapje mee.

Deze gevulde vijg met ricotta, pistache en serranoham gaat voor serveren even kort de oven in. Zo wordt de ham lekker krokant en vormt een mooi contrast met de zachte en zoete vijg en romige ricotta. Verrukkelijk!

Menu, Voorgerecht, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin