Gevulde vijg met ricotta, pistache en serranoham

Zie je verse vijgen liggen in de winkel, twijfel dan geen moment en leg ze in je mandje. Vijgen zijn heerlijk om zo uit het vuistje te eten, maar je maakt er in een handomdraai ook een lekker hapje mee.

Deze gevulde vijg met ricotta, pistache en serranoham gaat voor serveren even kort de oven in. Zo wordt de ham lekker krokant en vormt een mooi contrast met de zachte en zoete vijg en romige ricotta. Verrukkelijk!

Menu, Voorgerecht, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin