Gourmetpannetje: aardappel omelet met chorizo

Gourmetpannetje: aardappel omelet met chorizo

Een heerlijk gourmetpannetje met gebakken aardappel, chorizo en omelet.

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 400 g voorgekookte aardappelschijfjes, of -blokjes
  • Stuk chorizo, in blokjes gesneden
  • 2 eieren, losgeklopt met zout en peper
  • 30 g geraspte kaas
  • 2 stengels lente-ui, in ringen gesneden

Gourmetpannetje: aardappel omelet met chorizo

Bereiding
Verhit wat olie in een pannetje en bak de aardappel en chorizo totdat de aardappel begint te kleuren. Schep regelmatig om. Schenk er een klein beetje van het eimengsel overheen en bestrooi met geraspte kaas en eventueel wat zwarte peper. Laat het ei stollen.

Bestrooi met wat lente-ui.

Gourmetpannetje: aardappel omelet met chorizo

Eet smakelijk!

Thema recepten, Gourmetten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin