Gourmetpannetje: knoflook garnalen in pesto roomsaus

Gourmetpannetje: knoflook garnalen in pesto roomsaus

Een heerlijk pannetje voor op de gourmet: knoflook garnalen in pestoroomsaus. Lekker met wat stokbrood erbij om in de pestoroomsaus te dippen. 

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 250 g gepelde garnalen, (uit de diepvries, ontdooid en drooggedept)
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 1 el pesto
  • 200 ml room
  • Zout en peper uit de molen
  • 1 el fijngehakte peterselie

Gourmetpannetje: knoflook garnalen in pesto roomsaus

Bereiding
Roer de pesto door de room. Verhit wat olie in een pannetje en bak de garnalen totdat ze roze kleuren. Bestrooi met wat zout en peper. Voeg een klein beetje knoflook toe en bak kort mee — niet laten kleuren. Blus af met wat pestoroom, bestrooi met wat versgemalen peper en warm nog even door.

Bestrooi met peterselie.

Gourmetpannetje: knoflook garnalen in pesto roomsaus
gourmetpannetje-knoflook-garnalen-in-pesto-roomsaus-5726

Eet smakelijk!

Thema recepten, Gourmetten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin