Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Gewoon een simpel en lekker recept voor aardappelpuree, maar dan net even wat anders. In dit recept gebruik je kleine, smaakvolle krieltjes in de schil en in plaats van melk om de puree smeuïg te maken, gebruik je goede extra vierge olijfolie en wat grof gemalen zeezout. Geloof me maar, meer heb je echt niet nodig!
Ingrediënten
Bereiding
Kook de krieltjes gaar in de schil, giet ze af en zet ze even kort terug op het vuur om droog te stomen.
Stamp de krieltjes met een pureestamper grof, zodat je nog goed de structuur van de aardappels kunt zien.
Voeg naar smaak olijfolie, peterselie en grof gemalen zeezout toe.
Serveer direct.
Eet smakelijk!
Verdeel je liefde