Ingrediënten
- Boter om in te vetten
- 7 plakjes roomboterbladerdeeg (plakjes diepvries), of rol koelvers bladerdeeg
- Paneermeel (voor de bodem)
- Olijfolie om in te bakken
- 1 rode ui, fijngesnipperd
- 2 knoflooktenen, uitgeperst
- 400 g kastanjechampigons, schoongeborsteld en in plakjes
- 1 rode paprika, in blokjes
- 300 g rundergehakt
- 1/2 bosje bosui, fijngesneden
- 200 g crème fraîche
- 100 ml room (kook- of slagroom)
- 150 g belegen kaas, geraspt
- 4 eieren (m)
Nodig
- Ronde springvorm 24 cm
om 01:14
Zie Alinea n° 5 -> Strooi de geraspte kaas erover.
Ik denk dat de geraspte kaas moet uitgestrooid worden net voor het in de oven wordt geplaatst?
om 20:27
Ik mis de icoontjes om de ingrediënten in je boodschappen mandje te plaatsen. Kun je deze toevoegen?
om 09:59
Hoi Marianne, ze staan er nu bij. Dit wordt door een externe partij gedaan en bij een nieuw recept duurt het tussen de 1 en 24 uur voordat het erbij staat.
om 16:24
Bijzonder dat hartige taart met gehakt als ingrediënt geen gehakt heeft staan bij benodigdheden…..
om 19:24
Oooh wat suf! Het staat er nu bij! 🫣
om 15:42
Hi, de hoeveelheid gehakt ontbreekt nog in de lijst😉
om 19:25
Het is inmiddels toegevoegd! 😊