Hartige taart met gehakt

Een hartige taart met knapperige bladerdeegbodem en een vulling met gehakt, kastanjechampignons, paprika en bosui. Lekker om als hoofdgerecht te serveren, eventueel met een frisse salade erbij.

Bladerdeeg of hartig taartdeeg

Je kunt zowel bladerdeeg als hartig taartdeeg gebruiken voor dit recept. Ik heb altijd plakjes bladerdeeg in de diepvries liggen dus heb ik hiervoor gekozen. Hartig taartdeeg maak ik meestal zelf met dit recept (korstdeeg). Dat is echt heel makkelijk om te maken. Het recept is voldoende voor twee porties. De portie die je niet gebruikt kun je invriezen in vershoudfolie voor een volgende keer. Heb je toch geen zin om het deeg zelf te maken dan kun je het hartige taartdeeg ook in de winkel kopen.

Hartige taart met gehakt

Herfstrecepten, Makkelijke recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(13 stemmen)
7 reacties

Deel je reactie

  1. Marleen

    Zie Alinea n° 5 -> Strooi de geraspte kaas erover.
    Ik denk dat de geraspte kaas moet uitgestrooid worden net voor het in de oven wordt geplaatst?

  2. Marianne

    Ik mis de icoontjes om de ingrediënten in je boodschappen mandje te plaatsen. Kun je deze toevoegen?

    1. Hoi Marianne, ze staan er nu bij. Dit wordt door een externe partij gedaan en bij een nieuw recept duurt het tussen de 1 en 24 uur voordat het erbij staat.

  3. Bijzonder dat hartige taart met gehakt als ingrediënt geen gehakt heeft staan bij benodigdheden…..

    1. Oooh wat suf! Het staat er nu bij! 🫣

  4. Arie

    Hi, de hoeveelheid gehakt ontbreekt nog in de lijst😉

    1. Het is inmiddels toegevoegd! 😊

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde