Hete bliksem met sperziebonen en gehaktballetjes

Hete bliksem kennen we allemaal toch? Deze Hollandse stamppot van aardappel en appel wordt vaak geserveerd met rookworst, klapstuk en spek. Dit keer maak ik een lekkere variant met sperziebonen en gehaktballetjes. De sperziebonen geven het gerecht wat meer kleur en de gehaktballetjes met uienjus maken het af. 

Winterrecepten, Hollandse recepten, Budget, Stamppot recepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Brigitte

    Heerlijk gesmuld weer!
    Ik had het geserveerd met n krokant speklapje en een stukje rookworst…😋😋😋

    1. Dat klinkt goed Brigitte!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin