Ingrediënten
- 700 g kruimige aardappel, geschild en in stukken
- 500 g appel (helft zuur bijv. Goudreinet, andere helft zoet bijv. Fuji of Royal Gala), geschild, klokhuis verwijderd en in stukken
- Klont ongezouten roomboter
- 300 g sperziebonen, schoongemaakt en kleiner gesneden
- 300 g gemengd gehakt
- Gehaktkruiden naar keuze (ik vind gehaktkruiden met uitjes lekker)
- 30 g paneermeel of panko (als er al paneermeel in de gehaktkruiden zit laat dan achterwege)
- 1/2 ei, losgeklopt
- 1 ui, fijngesnipperd
- Nootmuskaat
- Mosterd om erbij te serveren
om 09:18
Heerlijk gesmuld weer!
Ik had het geserveerd met n krokant speklapje en een stukje rookworst…😋😋😋
om 11:59
Dat klinkt goed Brigitte!