Italiaans stoofvlees met pancetta en rode wijn

Ik heb inmiddels al heel wat stoofvleesrecepten met je gedeeld op KNL, maar wat mij betreft kan er altijd nog eentje bij. Dit keer deel ik een verrukkelijk recept voor Italiaans stoofvlees met pancetta en rode wijn. Wij serveerden er zelfgemaakte frietjes bij maar romige aardappelpuree of deze polentafrieten smaken er ook heerlijk bij.

Wereldgerecht, Menu, Vleesrecepten, Italiaanse recepten, Eenpansgerechten, Slowcooker, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

 1. Marianne

  Lijkt me heerlijk

 2. Buseyne Juanita

  Met wat serveer je dit?

  1. Buseyne Juanita

   Heb het ondertussen gelezen, ik was een beetje te vlug met mijn vraag 🙂

  2. Susan

   Ziet er top uit! Maar waarom staat op jouw slowcooker een tijd van 7.5 uur en heb je het in je recept over 2,5 tot 6 uur

   1. Hoi Susan, ik stel de timer altijd zo lang mogelijk in omdat ik van tevoren nooit weet hoelang het vlees nodig heeft. Vervolgens controleer ik regelmatig of het vlees goed is en noteer dan de tijd die nog op de timer staat. Dan weet ik hoelang het vlees nodig heeft gehad.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin