Italiaans stoofvlees met pancetta en rode wijn

Ik heb inmiddels al heel wat stoofvleesrecepten met je gedeeld op KNL, maar wat mij betreft kan er altijd nog eentje bij. Dit keer deel ik een verrukkelijk recept voor Italiaans stoofvlees met pancetta en rode wijn. Wij serveerden er zelfgemaakte frietjes bij maar romige aardappelpuree of deze polentafrieten smaken er ook heerlijk bij.

Menu, Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Slowcooker, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
7 reacties

Deel je liefde

 1. Antonette Opheij

  Een vraagje over de slowcooker. Welk merk heb je gekocht en wat zijn je ervaringen ermee.
  Ik wil een slowcooker kopen en weet eigenlijk niet welke.
  Dankjewel voor je aandacht. Gr. Antonette.

  1. Wij hebben de Andrew James slowcooker en vinden die erg fijn! Werkt simpel en efficient.

 2. Marianne

  Lijkt me heerlijk

 3. Buseyne Juanita

  Met wat serveer je dit?

  1. Buseyne Juanita

   Heb het ondertussen gelezen, ik was een beetje te vlug met mijn vraag 🙂

  2. Susan

   Ziet er top uit! Maar waarom staat op jouw slowcooker een tijd van 7.5 uur en heb je het in je recept over 2,5 tot 6 uur

   1. Hoi Susan, ik stel de timer altijd zo lang mogelijk in omdat ik van tevoren nooit weet hoelang het vlees nodig heeft. Vervolgens controleer ik regelmatig of het vlees goed is en noteer dan de tijd die nog op de timer staat. Dan weet ik hoelang het vlees nodig heeft gehad.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde