Italiaanse pantosti met pesto, mozzarella en spianata romana

Zo blij met een man die lekker kan koken! Hoewel ik doordeweeks meestal in de keuken sta, is de keuken in het weekend vaak het domein van Johan. Dit keer maakt hij een lekkere lunch, namelijk een Italiaanse pantosti’s belegd met pesto, tomaat, mozzarella en spianata romana. Een toppertje kan ik je zeggen!

Ik had Johan gefilmd toen hij deze tosti maakte, maar helaas ging er iets mis waardoor ik deze week geen video met je kan delen. Volgende week dus weer mét video hopelijk!

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Lunch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(5 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin