Italiaanse pantosti met pesto, mozzarella en spianata romana

Zo blij met een man die lekker kan koken! Hoewel ik doordeweeks meestal in de keuken sta, is de keuken in het weekend vaak het domein van Johan. Dit keer maakt hij een lekkere lunch, namelijk een Italiaanse pantosti’s belegd met pesto, tomaat, mozzarella en spianata romana. Een toppertje kan ik je zeggen!

Ik had Johan gefilmd toen hij deze tosti maakte, maar helaas ging er iets mis waardoor ik deze week geen video met je kan delen. Volgende week dus weer mét video hopelijk!

Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Lunch

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(4 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin