Kerrie dipsaus

Een heerlijke dipsaus met zachte kerriesmaak en een vleugje zoete gembersiroop voor op de borrelplank. Lekker met een chippie, of wat knapperige rauwkost!

Menu, Voor bij de borrel

Ingrediënten

  • 2 el mayonaise
  • 1/2 tl kerriepoeder
  • 1/2 tl gemberpoeder
  • 1/2 tl uienpoeder
  • Snuf witte peper
  • Gembersiroop

Bereiding

Roer alle ingrediënten voor de dipsaus door elkaar. Schep in een mooi schaaltje en serveer met chips en rauwkost.

 

 

 

 

 

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin