Tip! Wil je dit toetje voorbereiden en later serveren, maak dan alleen de chocolademousse van tevoren en maak de glaasjes pas vlak voor serveren. Anders wordt de Kinder Bueno zacht in de mousse.
Kinder Bueno toetje

Vroeger was ik dol op Kinder Bueno: de candybar gevuld met krokant wafeltje, hazelnootcrème en overgoten met melkchocolade. Hoewel ik ze tegenwoordig bijna nooit meer eet, kan ik er nog steeds wel van genieten. Op internet zie ik regelmatig toetjes voorbijkomen met Kinder Bueno en dat leek me wel wat. Ik maakte een eigen variant met romige chocolademousse, Kinder Bueno (duh!) en hazelnoot. Een traktatie voor jong en oud en makkelijk om te maken!
om 10:23
Hoi, kan je voor de roomkaas ook Monchou gebruiken?
om 11:19
Dan kan Sjors.
om 09:52
Haha, voor een lekker toetje kan het glas nooit te groot zijn!
om 10:22
Eens Yvonne! 🙂