Kindercappuccino

Cappuccino een vrouwendrankje? In ons gezin wel. Ik maak Johan er namelijk niet blij mee maar dochterlief Ella-Marie is er inmiddels net zo dol op als ik. Het is haar natuurlijk alleen te doen om de dikke melkschuimkraag, vooral als die bestrooid is met kaneelsuiker. Ja, geef haar eens ongelijk, die kinderen weten wel wat lekker is! Tegenwoordig klop ik dus steevast melkschuim voor twee.

Met warme chocolademelk in plaats van koffie maak je heel eenvoudig deze kindercappuccino. En als je er dan ook nog speculaasjes bij serveert om in de cappuccino te dippen is het helemaal feest!

Kinderrecepten, Herfstrecepten, Kerstrecepten, Sinterklaasrecepten, Winterrecepten, Dranken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin