Sprankelende granaatappelcocktail

Sprankelende granaatappelcocktail

It’s party time!!! Of dat wordt het vanzelf met deze heerlijke, sprankelende granaatappelcocktail. De granaatappel heeft een harde buitenkant en zit vanbinnen bomvol kleine sappige pitjes. Wanneer je de granaatappel doormidden snijd en uitknijpt exploderen de pitjes en komt het verrukkelijke rode en zoete sap vrij. De pitjes zelf kun je ook eten en zien er erg decoratief uit in bijvoorbeeld salades en natuurlijk in deze cocktail.

Feestelijke cocktail voor 8 glazen

Ingrediënten

  • Fles gekoelde sekt of champagne (mijn man en ik drinken erg graag Törley Tokaji; een feestelijke, semi-zoete sekt uit Hongarije. Kijk voor meer info op hun site.)
  • 1 granaatappel

DSC_8778_428x600

Verder nodig
Champagneglazen

Bereiding
Snijd de granaatappel doormidden en knijp hem uit boven de champagneglazen. Sla eventueel met je hand op de bovenkant van de granaatappel om de pitjes eruit te krijgen. Vul ieder glas voor een kwart met het sap en de pitjes. Schenk de sekt of champagne eroverheen en serveer direct.

DSC_8782_800x536

DSC_8784_800x536

DSC_8792_402x600

Proost!

Thema recepten, Oud-en-nieuwrecepten, Kerstrecepten, Dranken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin