Kipsalade met sinaasappel en walnoot

Een heerlijke kipsalade gevuld met frisse sinaasappel, walnoot en bleekselderij. Door de kip te pocheren blijft hij heerlijk mals en sappig. Lekker op een knapperig broodje met veldsla als lunch, of serveer op de borrelplank! 

Menu, Lunch, Salades, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(26 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Leny

    Hoi,
    Ziet er lekker uit! Kan je dit ook dag van te voren maken?

    1. Jazeker, dat kan heel goed!

      1. Leny

        Dank je!

  2. inge

    Ik lust geen bleekselderij… Heb je een suggestie wat ik daarvoor in de plaats kan doen?

    1. Hoi Inge, de bleekselderij is niet echt door een ander ingrediënt te vervangen. Je kunt hem ook gewoon weglaten.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin