Kipsalade met sinaasappel en walnoot

Een heerlijke kipsalade gevuld met frisse sinaasappel, walnoot en bleekselderij. Door de kip te pocheren blijft hij heerlijk mals en sappig. Lekker op een knapperig broodje met veldsla als lunch, of serveer op de borrelplank! 

Menu, Lunch, Salades, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(17 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Leny

    Hoi,
    Ziet er lekker uit! Kan je dit ook dag van te voren maken?

    1. Jazeker, dat kan heel goed!

      1. Leny

        Dank je!

  2. inge

    Ik lust geen bleekselderij… Heb je een suggestie wat ik daarvoor in de plaats kan doen?

    1. Hoi Inge, de bleekselderij is niet echt door een ander ingrediënt te vervangen. Je kunt hem ook gewoon weglaten.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin