Knolselderijsalade

Je kunt knolselderijsalade kant-en-klaar in de winkel kopen maar zelf maken is veel leuker en lekkerder. Het julienne snijden van de knolselderij is het meeste werk, daarom raspte ik hem dit keer grof in de keukenmachine. Heel eerlijk, dat vond ik geen aanrader. Voor de textuur en smaak is het het lekkerste om de knolselderij in hele smalle reepjes (julienne) te snijden. Serveer de knolselderijsalade als bijgerecht met bijvoorbeeld gegrild vlees of gerookte vis, bij de lunch op een boterham met rookvlees of beenham, of bij de borrel op een toastje.

Seizoen, Winterrecepten, Bijgerecht, Salades, Voor bij de borrel, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hoi, is 3,5 ml niet een beetje weinig? Is het niet 350 ml?

    1. Je hebt helemaal gelijk Florina! Bedankt voor je reactie, ik heb het aangepast.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin