Knolselderijsalade

Je kunt knolselderijsalade kant-en-klaar in de winkel kopen maar zelf maken is veel leuker en lekkerder. Het julienne snijden van de knolselderij is het meeste werk, daarom raspte ik hem dit keer grof in de keukenmachine. Heel eerlijk, dat vond ik geen aanrader. Voor de textuur en smaak is het het lekkerste om de knolselderij in hele smalle reepjes (julienne) te snijden. Serveer de knolselderijsalade als bijgerecht met bijvoorbeeld gegrild vlees of gerookte vis, bij de lunch op een boterham met rookvlees of beenham, of bij de borrel op een toastje.

Seizoen, Groenten, Winterrecepten, Bijgerecht, Salades, Voor bij de borrel

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hoi, is 3,5 ml niet een beetje weinig? Is het niet 350 ml?

    1. Je hebt helemaal gelijk Florina! Bedankt voor je reactie, ik heb het aangepast.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin