Komkommerhapje met zalm en roomkaas

Dit heerlijke komkommerhapje met roomkaas en zalm is het perfecte hapje om te serveren op een verjaardag of feestje. Hij is gemaakt in een handomdraai. Maak er genoeg want ze vinden gretig aftrek! 

Voor bij de borrel

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • Bakje verse kruidenroomkaas (die van La Place vind ik erg lekker) à 150 gram, of deze zelfgemaakte bieslookroomkaas
  • 100 g gerookte zalm
  • 1 takje verse dille

Verder nodig

  • Dunschiller
  • Leuke prikkers

Bereiding

Schil de komkommer om en om met een dunschiller en snijd in plakken. Hak de dille fijn. Beleg de plakken komkommer met een theelepel roomkaas en een stukje gerookte zalm. Garneer met de dille en bestrooi met wat versgemalen zwarte peper.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin mytastenld.com