Bereiding
Verwarm de koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en laat heet worden. Leg een wrap in de droge koekenpan en verwarm 1 minuut aan beide kanten, tot hij opbolt en begint te kleuren. Doe hetzelfde met de andere wrap. Schuif de wraps op een bord en zet opzij.
Voeg een scheutje olie toe aan de koekenpan en voeg de ui en chorizo toe. Bak 2 minuten op laag tot middelhoog vuur tot de ui zacht is en de chorizo zijn vet begint los te laten. Klop ondertussen de eieren los met weinig zout en peper in een kom. Voeg het ui- en chorizomengsel, de olijf en peterselie toe aan het ei en roer door elkaar.
Voeg indien nodig een extra scheutje olie toe aan de koekenpan en giet het eimengsel in de koekenpan. Laat het ei in enkele minuten al roerend stollen.
Beleg de wraps met sla en roerei en rol zo strak mogelijk op. Snijd schuin doormidden en serveer direct.
Deel je reactie