Lunchwrap met roerei

Jezelf verwennen met een lekkere lunch? Met tortillawraps en eieren maak je in een handomdraai deze heerlijke lunchwrap. Het roerei is gevuld met zwarte olijf en chorizo en krijgt hierdoor een heerlijke smaak!

Menu, Lunch

Ingrediënten

  • 2 tortillawraps
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • Stukje chorizoworst van 2 cm, in kleine blokjes
  • 4 eieren
  • 2 el zwarte olijf, in ringen gesneden
  • 1 el gedroogde peterselie (vers mag natuurlijk ook)
  • Paar blaadjes sla
  • Olie om in te bakken

Verder nodig

  • Koekenpan

Tip! Ook lekker om wat kleingesneden blokjes paprika toe te voegen aan het eimengsel.

Bereiding

Verwarm de koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en laat heet worden. Leg een wrap in de droge koekenpan en verwarm 1 minuut aan beide kanten, tot hij opbolt en begint te kleuren. Doe hetzelfde met de andere wrap. Schuif de wraps op een bord en zet opzij.

Voeg een scheutje olie toe aan de  koekenpan en voeg de ui en chorizo toe. Bak 2 minuten op laag tot middelhoog vuur tot de ui zacht is en de chorizo zijn vet begint los te laten. Klop ondertussen de eieren los met weinig zout en peper in een kom. Voeg het ui- en chorizomengsel, de olijf en peterselie toe aan het ei en roer door elkaar.

Voeg indien nodig een extra scheutje olie toe aan de koekenpan en giet het eimengsel in de koekenpan. Laat het ei in enkele minuten al roerend stollen.

Beleg de wraps met sla en roerei en rol zo strak mogelijk op. Snijd schuin doormidden en serveer direct.

Lunchwrap met roerei

Lunchwrap met roerei

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin