Speels & Smakelijk: lunchwrap met roomkaas en wortel

Speels & Smakelijk: lunchwrap met roomkaas en wortel


Het valt niet altijd mee om de broodtrommel van je kinderen dagelijks gevarieerd te vullen. Ella-Marie is bijvoorbeeld geen grote broodeter; elke dag een sneetje brood hoeft voor haar niet. Daarom wissel ik haar boterham zo nu en dan af met een lunchwrap – deze smakelijke variant met roomkaas, wortel en walnoten is haar (en ook mama’s!) favoriet.

Lunch voor 2 kleine, of 1 grote eter — 1 minuut

Ingrediënten

  • 1 zachte tortillawrap
  • Klein handje geraspte wortel
  • Paar walnoten, grof gehakt
  • 1 el roomkaas
  • 1/2 tl jam (zwarte bessen of bosbessen zijn erg lekker hierbij)

Bereiding
Schil of schrap de wortel en rasp in dunne slierten. Besmeer de wrap met de roomkaas en jam en beleg met de wortel en walnoten.

Rol zo strak mogelijk op en snijd hem schuin doormidden.

Speels & Smakelijk: lunchwrap met roomkaas en wortel

Enjoy!

Kinderrecepten, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin