Marmercake met chocoladeglazuur

Weer zo’n heerlijk recept uit het kookboek Franse taartjes klein en groot. Wees gewaarschuwd, deze marmercake met chocoladeglazuur is verslavend lekker! Het beslag voor deze cake moet een nacht rusten in de koelkast dus je moet al een dag van tevoren beginnen. Op de dag zelf hoef je maar een paar handelingen te doen en het chocoladeglazuur te maken. Met dit recept maak je een royale portie glazuur om over de cake te gieten. Zorg ervoor dat je het deel dat van de marmercake afdruipt op een bakpapiertje opvangt zodat je ook daar nog van kunt snoepen. Geloof me, dat wil je! 

Kookboekrecepten, Thema recepten, High tea recepten, Zoet, Chocolade, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(11 stemmen)
5 reacties

Verdeel je liefde

  1. Heidie

    Kan je de kwark ook vervangen door Griekse yoghurt?

    1. Ja hoor Heidie, dat kan.

      1. Heidie

        Dank je wel. Het basis recept staat nu in de koelkast te rusten tot morgen.

        1. Leuk! Ben heel benieuwd naar het resultaat. 🙂

          1. Moniek

            Waarom is er een nacht rust ? Werkt de bakpoeder dan nog wel? Kan je niet meteen bakken ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin