Moederdag cadeautip: Fairtrade Giftbox Moederdag-editie

Moederdag cadeautip: Fairtrade Giftbox Moederdag-editie

Vind jij het ook zo lastig om elk jaar weer een leuk en origineel moederdagcadeau te bedenken? Dat mijn moeder en schoonmoeder altijd zeggen dat ze niks hoeven en ik dus nooit weet wat ik uit moet zoeken, maakt de cadeaukeuze er bepaald niet makkelijker op. Meestal eindig ik in de keuken om iets lekkers voor ze te bakken. Daar doe je deze moeder immers ook het grootste plezier mee. 🙂

Mocht je nu niet zo’n zin hebben om de keuken in te duiken, of niet zo’n keukenprinses zijn, dan wil ik je graag wijzen op een andere mogelijkheid: de Mama’s Favourites Giftbox editie van Fairtrade. De Fairtrade Giftbox is een samenwerking met Stichting Max Havelaar en deze Mama’s Favourites editie is speciaal ontwikkeld voor Moederdag. Ik mocht hem alvast voorproeven.

Stichting Max Havelaar

Stichting Max Havelaar helpt kleine producenten in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Via het internationale Fairtrade keurmerk werkt Stichting Max Havelaar stap voor stap aan het realiseren van haar visie. Het keurmerk is in Nederland ook bekend als Max Havelaar Keurmerk. Op dit moment is het Fairtrade keurmerk vertegenwoordigd in 30 landen, zijn er 1,3 miljoen boeren aangesloten bij Fairtrade boerenorganisaties en worden er wereldwijd 27.000 producten met het Fairtrade keurmerk verkocht.

Met de Mama’s Favourites Giftbox editie maak je dus niet alleen je moeder blij, maar ook een Fairtrade boer in het buitenland!

Wat zit er in de Mama’s Favourites Giftbox?

Heel veel lekkers. En dan bedoel ik ook écht lekker.

Moederdag is voor mij geen moederdag zonder goede koffie. Hét begin van de dag. Ik heb thuis een koffiezetapparaat voor hele koffiebonen, maar met dit zakje gemalen Café Intención maak ik mams vast heel blij.

Fairtrade Giftbox - Semilo-0985

Deze gemalen arabica koffie is namelijk biologisch en belooft een zachte en volle koffiesmaak. Een lepeltje van de sinaasappel limoen confitur op een versgebakken warme scone en je moeder krijgt vleugels. Of althans, deze moeder.

Fairtrade Giftbox - Semilo-0982

Hij is heerlijk zoet en fris tegelijk! Over de Tony’s Chocolonely Melk Karamel Zeezout doe ik geen uitspraak. Die MOET je gewoon proeven.

Fairtrade Giftbox - Semilo-0978

Punt.

Het lijkt wel alsof de inhoud van deze giftbox persoonlijk voor mij is uitgekozen.

Zo vind ik pyramide rooibostheezakjes (ik drink al vijftien jaar geen andere thee) van Tea of Life én roomboter (ROOMBOTER) speltkoekjes met muesli! Woah.

Van de maissnacks met pinda en peperkorrels en het pak Hero Appelsap worden vooral man- en dochterlief erg blij.

En dus mama ook. Slim van Fairtrade.

De Fairtrade tas van 100% katoen stop ik direct in mijn handtas.

Fairtrade Giftbox - Semilo-0988

Altijd handig om bij je te hebben.

Klap op de vuurpijl is de gratis dagentree voor Sauna & Wellness resort Zwaluwhoeve.

Fairtrade Giftbox - Semilo-0975

Alleen al de gedachte daaraan maakt me blij en ontspannen. Chillllll!

Bestel Mama’s Favourites giftbox editie nu met 15 euro korting!

Bestel nu de Mama’s Favourites giftbox editie en ontvang tijdelijk 15 euro korting! Je krijgt hem dus van 34,95 euro nu voor 19,95 euro (inclusief verzendkosten).

Moederdag cadeautip: Fairtrade Giftbox Moederdag-editie

Fijne Moederdag!

Tip!

Ben jij een echte koffieliefhebber? Doe dan mee met de World Fairtrade Challenge die plaatsvindt tijdens de Fairtrade Week (7 t/m 15 mei) en als doel heeft om een recordaantal kopjes Fairtrade koffie te drinken. Op die manier worden koffieboeren ondersteund in hun strijd tegen de effecten van klimaatverandering.

K♥L ontdekt ..., Reviews, Themarecepten, Moederdag recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde