No bake frambozencheesecake met lemoncurd

Een heerlijk luchtige en frisse taart, dat is deze no bake frambozencheesecake met lemoncurd en knapperige koekjesbodem! Hij stijft op in de koelkast dus een oven is niet nodig. 

Thema recepten, Moederdag, Paasrecepten, Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
10 reacties

Deel je liefde

  1. Mirjam

    Hallo, ik wil en ga deze graag maken maar kan je ook iets anders als toppunt gebruiken?

    1. Ja hoor, dat kan.

  2. Anne

    Wat een heerlijke, frisse en qua kleur vrolijke taart!! Was erg lekker, viel bij iedereen in de smaak. Echt een aanrader!

    1. Yeah! Leuk om te horen dat hij in de smaak viel Anne! 🙂

  3. Dilber

    Hallo ik wou deze cheescake zelf ook gaan uitproberen want het ziet er heerlijk uit. Alleen zag ik dat je gelatine gebruikt. Heb je toevallig een ander alternatief wat ik kan gebruiken?

    1. Je kunt ook agar agar of tapioca gebruiken. Check dan wel even de juiste hoeveelheid en verwerkingsmethode op de verpakking.

  4. Elisa

    Jaaa daar is die! Klinkt echt zo lekker en zo te lezen ook prima te doen! Hier worden mijn collega’s vast blij van 🙂

    1. Haha, dat denk ik ook Elisa! 🙂

    2. Eline

      Is er een reden dat je de lemoncurd opwarmt?

      1. Hoi Eline, je kunt hem dan wat makkelijker uitstrijken op de taart.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde