Panini met kip, pesto en gegrilde groenten

Gesponsord — Doordeweeks eet ik tussen de middag vaak alleen — het nadeel van thuiswerken en het gevolg van het pas ingevoerde continuerooster op school van dochterlief —, maar in het weekend vind ik het heerlijk om samen met mijn man en dochter uitgebreid te lunchen. Ik vind het gezellig om ergens aan te schuiven, maar ik vind het net zo leuk om zelf iets lekkers te maken. Wel houd ik het dan graag simpel zodat ik niet te lang in de keuken hoef te staan. Deze panini met kip, pesto, gegrilde groenten en parmezaan is momenteel dé familiefavoriet! 

Voor dit recept gebruik ik twee producten van Saclà: de gegrilde groenten en pesto met ricotta en walnoot. Saclà — gevestigd in Piemonte — is een Italiaans familiebedrijf dat uitsluitend werkt met verse ingrediënten. Sinds ik een heerlijke pasta pesto met hun pesto maakte ben ik fan en probeer ik regelmatig een ander product van ze uit. De gegrilde groenten van Saclà zijn een goed alternatief als je geen zin hebt om zelf groente te grillen. De smaak is puur en superlekker! Hetzelfde geldt voor de pesto. Hun nieuwe pestovariant met walnoot en ricotta lepel ik het liefst zo naar binnen. 😉

Wereldgerechten, Italiaanse recepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Bertien

    Heerlijk! Wat is die pesto ook verrukkelijk! Fijn dat het ook alleen met verse ingrediënten is gemaakt!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde