Pasteitje met visragout

Een pasteitje met ragout wordt vaak op tafel gezet tijdens de feestdagen, maar smaakt eigenlijk het hele jaar door. Het is makkelijk te maken en met de ragout kun je steeds variëren. Vaak maak ik kip- of champignonragout maar vandaag staat er een visragout op het menu. Serveer de visragout in een warm pasteibakje, of met witte rijst en zacht gesmoorde worteltjes en doperwtjes. Zie ook onderstaande tip!

Thema recepten, Menu, Visrecepten, Kerstrecepten, Paasrecepten, Snel, Voorgerecht, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin