Pecan paascroissants

Heb je een blik croissantdeeg, pecannoten en poedersuiker in huis? Dan tover je in mum van tijd deze pecan paascroissants op tafel! De overige ingrediënten staan waarschijnlijk standaard in je voorraadkast. Gele kleurstof om geel (paas)glazuur te maken is een extra bonus, maar anders maak je transparante glazuur met alleen poedersuiker en water. Iets minder paasachtig, maar de smaak is hetzelfde! 

Menu, Themarecepten, Ontbijtrecepten, Paasrecepten, Lunchrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je reactie

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde