Pikante hummus

Een tijdje geleden zag ik tijdens het boodschappen doen een bakje pikante hummus liggen. Ik ben dol op hummus, maar de kant-en-klare versie uit de supermarkt kan me nooit bekoren. Ik maak hem dus lekker zelf.

Trouwens, hummus is echt een van de makkelijkste recepten die je maar kunt maken. Om een pikante variant te maken met een klein blosje, heb ik een rode peper gepofd in de oven en die vervolgens samen met de kikkererwten gepureerd. Ik heb er meteen weer een nieuwe favoriet bij, zo lekker! 🙂 

Serveer de hummus als (borrel)hapje of als lunch met geroosterde tortillawraps, pitabrood, of rauwkost om lekker mee te dippen.

Wereldgerecht, Aziatische recepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin