Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Ingrediënten
pizzadeeg, zelfgemaakt of kant en klaar
tomatenfritto
salami
mozzarella, in plakken gesneden
goudse kaas, in blokjes
halve ui, in dunne ringen gesneden
1 paprika, in dunne repen gesneden
gedroogde oregano
Verder nodig
deegroller, ronde pizzabakplaat met gaatjes in de bodem
Bereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden. Rol het deeg, op een met bloem bestoven werkvlak, dun uit ter grootte van de pizzavorm. Beleg met de tomatenfritto, kaas, salami, paprika en ui.
Bestrooi met wat oregano en bak de pizza ongeveer 10 minuten of totdat de bovenkant goudbruin is en de bodem knapperig.
Schuif de pizza op een houten plank en snijd in stukken.
Serveer direct.
Eet smakelijk!
Verdeel je liefde