Pizza shoarma met knoflooksaus

Pizza shoarma met knoflooksaus

Deze heerlijke pizza wordt belegd met kruidige shoarma en stinkende knoflooksaus! Hoewel er vast vrouwen zullen zijn die deze pizza kunnen waarderen is dit naar mijn mening toch een typisch mannengerecht…

Ingrediënten 
pizzabodem, zelfgemaakt of kant en klaar
tomatensaus
shoarmavlees
1 rode ui, in dunne ringen gesneden
1 – 2 plakjes cheddar, in stukjes gescheurd
knoflooksaus
zout en peper

Bereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden. Bak het vlees even kort aan in de koekenpan en schep het vlees op een stukje keukenpapier om uit te lekken.

Pizza shoarma met knoflooksaus

Besmeer de pizzabodem met tomatensaus en verdeel de shoarma erover. Beleg verder met de rode ui en stukjes cheddar en bak ongeveer 10 tot 15 minuten in de oven of totdat de randen van de pizza goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.

Shoarmapizza

Verdeel tot slot wat knoflooksaus over de pizza en serveer direct.

Pizza shoarma met knoflooksaus

Eet smakelijk!

Comments

  1. anlangenberg says:

    Hoi Annemiek, gisteren deze pizza gemaakt van kant-en-klaar deeg en hij ging er in als koek. Errug lekkere combinatie. Had er een foto van gemaakt maar het lukt niet deze hierbij te kopiëren. Groetjes Andrea

  2. Fré de Groot says:

    Ik hou niet van pizza, maar dit lijkt mij zo ontzettend lekker. Dit staat er morgen bij mij op het menu, ik doe het dan zonder kaas want ik ben geen kaasliefhebber. Ik ga mij er ook aan wagen om de pizzabodem zelf te maken, ondanks dat ik niet zo’n handige keukenmachine heb.

Speak Your Mind

*