Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Als je ons volgt heb je het ongetwijfeld al meegekregen: achter de schermen van KeukenLiefde waren wij de afgelopen maanden druk bezig om een tweede kookboek te maken. Een vervolg op ons eerste kookboek Koken met KeukenLiefde. Dit tweede boek staat vol heerlijke familiegerechten! 

Toen ik met Anja, onze uitgever Forte Culinair, sprak over een tweede kookboek, heb ik een tijdje nagedacht over welke soort recepten ik wilde maken. Het antwoord kwam uiteindelijk vanzelf. Als je een gezin hebt waarvoor je elke dag moet koken, kan je niet altijd iedereen blij maken. Wat de een niet lekker vindt, daar is de ander juist dol op, en omgekeerd. Maar soms zit er een gerecht bij waarvan iedereen roept: ‘Dit mag je vaker maken!’ Zo’n gerecht wordt dan direct genoteerd op onze lijst ‘familiegerecht’.

BESTEL HET FAMILIEGERECHTEN KOOKBOEK

Familiegerechten

De familiegerechten in dit boek zijn heel uiteenlopend. Ze variëren van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Omdat wij een voorliefde hebben voor de Italiaanse keuken, vind je ook behoorlijk wat Italiaanse recepten in dit boek, waaronder heerlijke pasta’s, lasagne, cannelloni en risotto. Net zoals in ons vorige boek zijn de gerechten onderverdeeld in vier hoofdstukken: vlees, vis, vega en kip. Zo kun je makkelijk zoeken en is er voor ieder wat wils.

Reserveer ons tweede kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer ons tweede kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer ons tweede kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Ik houd niet van al teveel poespas of ingewikkeld gedoe en daarom zijn de meeste gerechten in dit boek (net zoals in het eerste boek) makkelijk om te maken. De ingrediënten vind je gewoon in de supermarkt. Bij veel recepten staan handige bereidings- en variatietips. Daarmee hoop ik je te inspireren om een eigen stempel te drukken op de recepten of ze aan te passen aan je eigen smaak. Met dit boek heb je een verzameling in handen van al onze favoriete familiegerechten. Ik hoop dat je er net zoveel kook- en smulplezier aan beleeft als wij.

Reserveer nu

Familiegerechten komt uit op 17 september 2021, maar je kunt hem nu alvast reserveren bij bol.com of hier in de KL-webshop (als je hem bestelt via onze webshop kan ik hem voor je signeren). Zo weet je zeker dat Familiegerechten straks als een van de eerste bij jou op de deurmat valt!

BESTEL HET FAMILIEGERECHTEN KOOKBOEK

Ik wens je alvast veel kook- en smulplezier!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie, Kookboekrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde