Rijstsalade met ei en komkommer

Kliekje gekookte rijst over? Niet weggooien! Met wat extra ingrediënten maak je er een heerlijke salade van! Deze rijstsalade met ei en knapperige komkommer en paprika smaakt heerlijk fris en romig. Je kunt hem serveren als lunch, tussendoortje of als bijgerecht bij de barbecue.

Thema recepten, Menu, Picknick, Aardappel en meer, Bijgerecht, Salades

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(12 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Luce

    500 g rijst lijkt me nu niet onmiddellijk ‘een kliekje’ 🙂 😉 😉
    Ik heb deze salade nog niet gemaakt, (zag het vandaag maar verschijnen op FB) het ziet er wel lekker uit, dus één van de volgende (warme) dagen wordt het zeker op tafel gezet.

  2. Ria hendriksen

    Heerlijk Buurvrouw en ik hebben genoten. Kan ik decsalade ook invriezen.

    1. Leuk om te horen Ria! Invriezen zou ik niet doen, dan wordt hij waterig en zeker niet lekkerder van.

  3. Marit

    Gisteren met vaderdag bij een bbq op tafel gezet. Conclusie: dit is een blijvertje 😉

    1. Leuk om te horen Marit! 🙂

      1. Bep

        Heerlijk ik had geen komkommer en die heb ik gedoseerd vervangen daar augurken dat kon prima

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin