Rijstsalade met ei en komkommer

Kliekje gekookte rijst over? Niet weggooien! Met wat extra ingrediënten maak je er een heerlijke salade van! Deze rijstsalade met ei en knapperige komkommer en paprika smaakt heerlijk fris en romig. Je kunt hem serveren als lunch, tussendoortje of als bijgerecht bij de barbecue.

Menu, Themarecepten, Picknickrecepten, Bijgerechten, Salades, Aardappelrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(35 stemmen)
6 reacties

Deel je liefde

  1. Luce

    500 g rijst lijkt me nu niet onmiddellijk ‘een kliekje’ 🙂 😉 😉
    Ik heb deze salade nog niet gemaakt, (zag het vandaag maar verschijnen op FB) het ziet er wel lekker uit, dus één van de volgende (warme) dagen wordt het zeker op tafel gezet.

  2. Ria hendriksen

    Heerlijk Buurvrouw en ik hebben genoten. Kan ik decsalade ook invriezen.

    1. Leuk om te horen Ria! Invriezen zou ik niet doen, dan wordt hij waterig en zeker niet lekkerder van.

  3. Marit

    Gisteren met vaderdag bij een bbq op tafel gezet. Conclusie: dit is een blijvertje 😉

    1. Leuk om te horen Marit! 🙂

      1. Bep

        Heerlijk ik had geen komkommer en die heb ik gedoseerd vervangen daar augurken dat kon prima

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde