Roerei met truffelpesto

Dit is een van mijn favoriete ontbijtjes die ik maak als ik zin heb om mezelf eens lekker te verwennen: roerei met truffelpesto! Om het smulfeest compleet te maken serveer ik het op een dik plak versgesneden landbrood en maak ik het af met wat mooie Parmaham, wat geraspte Parmezaan en in de oven gepofte, zoete cherrytomaatjes. Genieten!

Menu, Ontbijt, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. Ik ben gek op truffels! Dit recept maar eens uitproberen binnenkort

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin