Roerei met truffelpesto

Dit is een van mijn favoriete ontbijtjes die ik maak als ik zin heb om mezelf eens lekker te verwennen: roerei met truffelpesto! Om het smulfeest compleet te maken serveer ik het op een dik plak versgesneden landbrood en maak ik het af met wat mooie Parmaham, wat geraspte Parmezaan en in de oven gepofte, zoete cherrytomaatjes. Genieten!

Menu, Ontbijtrecepten, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Ik ben gek op truffels! Dit recept maar eens uitproberen binnenkort

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde