Rösti

Een heerlijk bijgerecht uit de Zwitserse keuken is rösti: een gebakken aardappelkoek van geraspte aardappel. Het is heel makkelijk om te maken. Lekker om te serveren met Züricher geschnetzeltes (kalfsreepjes in champignonroomsaus: recept komt eraan!), of met een klodder zure room, gerookte zalm en een salade.

Dit is een eenvoudig basisrecept waarmee je kunt variëren. Zo kun je bijvoorbeeld ook gesnipperde ui of gehakte tuinkruiden aan de geraspte aardappel toevoegen voor een heerlijke twist.

Bijgerecht, Aardappel en meer

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin