Rösti

Een heerlijk bijgerecht uit de Zwitserse keuken is rösti: een gebakken aardappelkoek van geraspte aardappel. Het is heel makkelijk om te maken. Lekker om te serveren met Züricher geschnetzeltes (kalfsreepjes in champignonroomsaus: recept komt eraan!), of met een klodder zure room, gerookte zalm en een salade.

Dit is een eenvoudig basisrecept waarmee je kunt variëren. Zo kun je bijvoorbeeld ook gesnipperde ui of gehakte tuinkruiden aan de geraspte aardappel toevoegen voor een heerlijke twist.

Aardappel en meer, Bijgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin