Salami hapje met eiersalade

Deze salamihoorntjes gevuld met eiersalade zijn het perfecte borrel- of verjaardagshapje! De eiersalade kun je eventueel al van tevoren maken, of maak dit hapje ‘s ochtends al in z’n geheel en bewaar het afgedekt met vershoudfolie in de koelkast tot gebruik. Dat wordt smullen!

Voor bij de borrel

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de plakjes salami en rol ze op tot een hoorntje. Vul ze met een theelepel eiersalade. Leg op een mooie schaal en serveer.

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

MascarponecrĂšme met aardbeien

26 mei 2019

De aardbeienplantjes in onze moestuin draaien momenteel overuren. Elke dag kunnen we weer een nieuwe lading verse aardbeien plukken....

Daging smoor (Indisch stoofvlees)

25 mei 2019

Daging smoor is een heerlijk gerecht uit de Indische keuken waarbij rundvlees langzaam gaar wordt gesmoord in zoete ketjapsaus....

Acar ketimun (zoetzure komkommer)

23 mei 2019

Komkommer in zoetzuur ken je ongetwijfeld. Acar ketimun is de Indische variant ervan en is naast zoetzuur ook een...

Sambal goreng telor (eieren in pittige saus)

22 mei 2019

Een heerlijk Indisch bijgerecht, deze sambal goreng telor oftewel eieren in pittige saus. Serveer als onderdeel van een Indische...

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin