Serranoham- en zalmrolletje met MonChou

Van lekkere borrel- of verjaardagshapjes kun je nooit genoeg recepten hebben. Althans, dat is mijn bescheiden mening. 🙂 Ik houd ervan! Als dochterlief en ik weer eens verlekkerd langs de tapasafdeling in de supermarkt lopen, vraagt dochterlief steevast: “Mama, zullen we zo’n bakje meenemen?”. Ik ben vaak makkelijk over te halen — zeker als het om lekker eten gaat —, maar borrelhapjes uit een bakje gaat me toch te ver. De ham- en zalmrolletjes die ze aanwijst kun je zo makkelijk zelf maken. Hup, ik gooi snel een pakje serranoham, gerookte zalm en MonChou in het mandje. Feest of geen feest. Die borrelhapjes maken we zelf! 

Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke Ă©n originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde