Sinaasappeltulband met chocoladeglazuur

Is het geen plaatje lieve jongens en meisjes! Deze sinaasappeltulband met witte-chocoladeglazuur en,  jawel, rood wit blauw spikkels heb ik in allerijl zojuist nog even op de foto gezet. Ik bedacht me namelijk véél te laat dat het morgen Koningsdag is en een oranjerecept mag dan natuurlijk niet ontbreken! Het weekmenu heb ik even naar morgen doorgeschoven. 

Alvast drie hoeraatjes voor onze Koning! ?????

Deze feestelijke sinaasappeltulband met chocoladeglazuur heb je zo gemaakt. Het chocoladeglazuur kleurde ik oranje met wat druppels oranje levensmiddelenkleurstof die ik samen met het gekleurde musketzaad online bestelde. Mocht je deze nergens meer kunnen vinden dan is dat ook geen ramp. Met alleen wit chocoladeglazuur of zelfs zonder glazuur smaakt deze tulband ook heerlijk! 

Lenterecepten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Oranjerecepten, Zoete recepten, Chocoladerecepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Marion Mandersloot

    Vandaag de tulband gemaakt, hij is erg lekker! Alleen is een eetlepel kokosolie door de witte chocolade wel een beetje veel. De chocolade bleef hierdoor erg dun en vloeibaar. Waarschijnlijk is een theelepel kokosolie voldoende.

    1. Hoi Marion, het ligt er een beetje aan hoe vol je die eetlepel schept… 😉 Maar een theelepel kan ook. Fijn om te horen dat hij gesmaakt heeft!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde