Slagroomsoesjes

Slagroomsoesjes zijn heel makkelijk zelf te maken. Met het basisrecept voor soezen dat ik eerder met je deelde maak je in een handomdraai deze heerlijke slagroomsoesjes. Bestrooi ze voor serveren met poedersuiker of dip de soesjes met de bovenkant in wat gesmolten chocolade. Ook leuk en lekker om ze daarna nog te bestrooien met wat geroosterd amandelschaafsel. Mmmm, dat wordt smullen! PS Zie ook onderstaande tip voor een baby shower! 🙂 

Thema recepten, Wereldgerecht, High tea recepten, Hollandse recepten, Zoet, Dessert, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin