Snelle oliebollen met witte chocolade, pistache en cranberry

Oliebollen horen bij oud en nieuw zoals een pasteitje bij de kerst. Dit keer maak ik snelle oliebollen zonder gist, dus het beslag hoeft niet te rijzen. Je kunt meteen gaan bakken! Als vulling kies ik voor een mengsel van witte chocolade, pistache en cranberry. Een heerlijke en feestelijke combi! 

Bekijk snel de video hierboven en ga aan de slag!

Kookvideo's, Seizoen, Thema recepten, Winterrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Zoet, Voor bij de borrel, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin