Snickers Monchou taart

Wees gewaarschuwd: deze Snickers monchoutaart is verslavend lekker! Een knapperige bodem van chocoladekoekjes en een romige cheesecakevulling met stukjes Snickers, gezouten pinda’s en chocolade; wie wordt daar nou niet blij van! De topping en karameldrizzle bovenop maken het smulfeest compleet. Smullen maar!

Zoete recepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(84 stemmen)
40 reacties

Deel je liefde

 1. Ingrid

  De taart was heerlijk !! Heb wel de hoeveelheid van de ingrediënten aangepast omdat ik alleen maar een springvorm van 24 cm in huis had.

 2. Elly Louwerse

  Zalig, toppertje, dankjewel voor het fijne recept?

 3. Nicolette

  Hoi Annemiek ik wil de taart straks gaan maken, maar in elke supermarkt is de klop fix helaas momenteel nergens meer verkrijgbaar. Waar kan ik de klop fix door vervangen? Door gelatine en zo ja hoeveel voor 1 taart van 24 cm?

  1. Hoi Nicolette, je zou idd gelatine kunnen toevoegen. De hoeveelheid durf ik niet te zeggen omdat ik hier bij deze taart geen ervaring mee heb. Ik denk misschien 3 blaadjes?

 4. Zoe

  Help! Ik heb alles volgens het recept gedaan, maar het monchou mengsel is vrij dun. Het heeft een beetje de dikte van yoghurt, misschien net iets dikker. Klopt dit? En wat kan ik er anders aan doen?

  1. Hoi Zoe, heb je de slagroom stijfgeklopt? Anders heb ik geen idee waarom je mengsel zo dun is. Hopelijk komt het alsnog goed met het opstijven!

 5. Ik ga deze super heerlijke taart binnenkort maken ..als ik klaar ben met verhuizen….en laat het weten….. smaakt naar meer fijne dag en een week vol heerljke receten…

  1. Leuk Marianne, ik ben heel benieuwd hoe hij heeft gesmaakt! Voor nu, succes met verhuizen! 🙂

 6. Carla Heskes

  Ik heb deze heerlijke monchou taart gisteren gemaakt, het was echt binnen blijf weer dus prima weer om even lekker in de keuken te staan. Mijn collega’s waren er vandaag erg blij mee 🙂 Heel errrug lekker!!

  1. Superleuk om te horen Carla! En wat lief om je collega’s te trakteren! 🙂

 7. Nicolette

  Wat is deze taart een succes! Ik heb deze taart samen met mijn 8 jarige zoon voor mijn verjaardag gemaakt afgelopen weekend en deze was in een mum van tijd op! We kregen veel complimenten dat deze taart superlekker was! We gaan deze zeker nog een keer maken.

  1. Nog gefeliciteed Nicolette! Leuk om te horen dat hij goed gesmaakt heeft, hij is hier ook een van de favorieten! 🙂

 8. Bjorn

  Super tof hij komt bij ons op de menu kaart te staan! ??

 9. Natalie

  Vandaag voor de 2e keer gemaakt. 1e keer collega’s blij mee gemaakt , vandaag vriend en schoon familie. Erg geliefd onder allen, Maar hoelang kun je deze taart bewaren in de koelkast ?

  1. Hoi Natalie, leuk om te horen dat hij bij iedereen in de smaak valt. Je kunt hem zeker 2 dagen in de koelkast bewaren, max drie dagen.

 10. Jolanda

  Tip voor deze taart via Facebook ontvangen. Gisteren gemaakt, vandaag heerlijk gesmuld. Volgens iedereen die mee geproefd
  heeft een topper!

  1. Superleuk om te horen Jolanda! 🙂

 11. Anne

  Kan je ook een springvorm van 24 cm gebruiken of is de vorm van de taart dan niet goed?

  1. Je hebt dan te weinig vulling dus de taart wordt heel laag. Bij een springvorm van 24 cm zou ik de ingrediënten voor de helft verdubbelen.

 12. Dorine Vierwinden

  Een springvorm van 18,5 cm hoe haal je dan 12 punten uit de taart. Best klein toch

  1. Je hebt gelijk Dorine, ik heb het aangepast! 🙂

   1. Suzanne

    Hoeveel cm moet de vorm nou zijn? Ik lees nog steeds 18,5. Klopt dat?

    1. De maat van de springvorm klopt Suzanne.

 13. Sanne

  Hai Hai,
  Vraagje welke chocolade koekjes gebruik je?

  1. Volgens mij heb ik Jumbo eigen huismerk gebruikt, maar maakt niet zoveel uit.

   1. Lauri

    Ben wel benieuwd wat voor soort chocolade koekjes. Je hebt nogal wat soorten..

    1. Heb het aangepast bij de ingrediënten Lauri.

     1. Iris

      Als je een grotere springvorm gebruikt, 24 cm, moet je de ingredienten dan voor de helft verdubbelen?

 14. Rianne

  Hi!
  Ik mis de klop-fix in de bereiding. Met de slagroom mixen?

  1. Hoi, dankjewel voor je reactie, ik heb het erbij gezet! 🙂

   1. Kim

    Hoi,
    Vraag mij een beetje hetzelfde af. American cookies van de Jumbo?
    https://www.jumbo.com/jumbo-chocolate-cookies-12-stuks-225g/214363PAK/
    Of biscuit met zo’n chocoladekant? Alvast bedankt ?

    1. Hoi Kim, volgens mij heb ik ook die Jumbo chocolate chip cookies gebruikt, maar het merk maakt niet zoveel uit.

    2. Rosita

     Hi Annemiek!
     Door glutenvrije chocolade digestive koekjes voor de bodem te gebruiken heb ik eindelijk een echt lekkere glutenvrije taart voor mijn zoontje kunnen maken waar het hele gezin van mee kan genieten. Super recept!
     Groetjes, Rosita

  2. Soraya

   Ik heb hem gisteren gemaakt en hij viel heel goed in de smaak. Heb wel nog eea aangepast: glutenvrije chocolade digestive koekjes voor de bodem, meer pindakaas en iets meer snickers. Kwam hem op Facebook tegen, ging helemaal viral he? Echt leuk!

   1. Hoi Soraya, bedankt voor je reactie, leuk om te horen dat hij in de smaak valt! 🙂

 15. Amber

  Hoi hoi!
  Paar vraagjes: gewone suiker kan ook? In Spanje bestaat geen basterdsuiker…
  Hoeveel gram is een minisnickers? Om te weten hoeveel gewone grote snickers ik moet kopen.. het water loopt me al in de mond!

  1. Hoi Amber,

   Gewone suiker is grover, het zou dus kunnen dat je dan later de suikerkorrels nog kunt proeven maar dat durf ik niet te zeggen. Gewoon proberen. Ik weet niet hoeveel gram minisnickers zijn maar ik zou rekenen op maximaal 3 grote Snickers. Succes!

   1. Carina

    Kan ik deze een dag van tevoren maken? (Donderdagochtend voor vrijdagavond)

    1. Ja hoor, dat kan prima! 🙂

     1. als je een springvorm van 26 cm hebt, hoeveel heb je dan van elk product nodig?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde