Spinaziepannenkoek met roomkaas en gerookte zalm

Deze spinaziepannenkoek met roomkaas en gerookte zalm maakte in enkele weken geleden op de Woonmarkt in Tiel. Het thema van de woonmarkt was duurzaam wonen en er was mij gevraagd om een gerechtje te koken op inductie. Ik kook zelf nog op gas maar wil in de nabije toekomst wel overstappen op inductie. Mijn moeder kookt ook al jaren op inductie en zou inmiddels niet meer anders willen. Het voordeel van koken op inductie? Het is snel, veilig en makkelijk om schoon te maken! Afijn, ik maakte dus dit lekkere gerechtje om uit te delen en het was zo’n succes dat ik het recept graag met je deel.

De hoeveelheden hieronder zijn voor circa vier personen als lunch, maar je kunt ze ook als hoofdgerecht voor twee serveren.

Menu, Visrecepten, Lunch, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin