Spinazieschotel met gehakt en bladerdeegdakje

Een heerlijke spinazieschotel uit de oven met laagjes aardappelpuree, gekruid gehakt en romige spinazie à la crème. De schotel wordt afgedekt met bladerdeegdakje waardoor hij een heerlijk knapperig en goudbruin korstje krijgt. Een echte familiefavoriet!

Ovenschotels, Hoofdgerechten, Budgetrecepten, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(111 stemmen)
9 reacties

Deel je reactie

  1. Cindy

    Kan je de ovenschotel ook eerder maken en dan later in de oven doen?

    1. Ja hoor, dat kan.

    2. Wilma

      Er staat: laat de plakjes bladerdeeg net ontdooien.
      Staat dat voor niet of net voordat je ze er op legt?.

  2. Susanne Reinhart

    Ik zoek de ovenschotel met gehakt en spinazie is gedeeld op Facebook op 17 augustus, maar in de website onvindbaar

  3. Thijs

    Nou ben ik wel heel benieuwd waar die paneermeel voor is? Het klinkt zo ook al heerlijk!

    1. Hoi Thijs, bedankt voor je reactie! Ik heb het verwijderd, het paneermeel is niet nodig in dit recept.

  4. lelici

    Is het net nodig om wat gaatjes in het bladerdeeg te prikken, zodat de stoom kan ontsnappen?

    1. Dan kan maar hoeft niet. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde