Tips!
- In plaats van slagroom kun je de aardappelpuree ook smeuïg maken met een scheutje melk en boter. Slagroom heeft mijn voorkeur, die maakt de puree lekker vol en romig!
- Lekker om te serveren met een hardgekookt eitje. Je kunt het ei ook in plakjes snijden en op de spinazie leggen, dan afdekken met bladerdeeg.
om 11:00
Kan je de ovenschotel ook eerder maken en dan later in de oven doen?
om 15:07
Ja hoor, dat kan.
om 15:34
Ik zoek de ovenschotel met gehakt en spinazie is gedeeld op Facebook op 17 augustus, maar in de website onvindbaar
om 15:55
Hoi Susanne, bedoel je deze: https://www.keukenliefde.nl/ovenschotel-met-gehakt-en-spinazie/?fbclid=IwAR1owQdzhOVsCgabZBG5X59ITZXEYYiE-Xj9KkObHCaoU03ySAfRZ9laWlc
om 05:37
Nou ben ik wel heel benieuwd waar die paneermeel voor is? Het klinkt zo ook al heerlijk!
om 08:37
Hoi Thijs, bedankt voor je reactie! Ik heb het verwijderd, het paneermeel is niet nodig in dit recept.
om 08:17
Is het net nodig om wat gaatjes in het bladerdeeg te prikken, zodat de stoom kan ontsnappen?
om 09:00
Dan kan maar hoeft niet. 🙂