Spinazieschotel met gehakt en bladerdeegdakje

Een heerlijke spinazieschotel uit de oven met laagjes aardappelpuree, gekruid gehakt en romige spinazie à la crème. De schotel wordt afgedekt met bladerdeegdakje waardoor hij een heerlijk knapperig en goudbruin korstje krijgt. Een echte familiefavoriet!

Vleesrecepten, Ovenrecepten, Budget, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(36 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Susanne Reinhart

    Ik zoek de ovenschotel met gehakt en spinazie is gedeeld op Facebook op 17 augustus, maar in de website onvindbaar

  2. Thijs

    Nou ben ik wel heel benieuwd waar die paneermeel voor is? Het klinkt zo ook al heerlijk!

    1. Hoi Thijs, bedankt voor je reactie! Ik heb het verwijderd, het paneermeel is niet nodig in dit recept.

  3. lelici

    Is het net nodig om wat gaatjes in het bladerdeeg te prikken, zodat de stoom kan ontsnappen?

    1. Dan kan maar hoeft niet. 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin