Spruitjesstamppot met spekjes, brie en walnoot

Een heerlijke spruitjesstamppot met uitgebakken spekjes, romige brie en walnoot. Door de spruitjes apart van de aardappels te koken houden ze een frisgroene kleur en lekkere smaak. De zoutige spekjes, romige brie en knapperige walnoten zijn een heerlijke aanvulling en maken er een echt smulfeest van.

Herfstrecepten, Menu, Seizoen, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Stamppot recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(18 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. José

    8 april 2022 en geen spruitje te vinden in de supermarkten waar we waren. Dus maar met zuurkool gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin