Spruitjesstamppot met zoete puntpaprika en spekjes

Sommige gerechten zijn pas een dag na het maken op z’n lekkerst. Deze spruitjesstamppot met zoete puntpaprika, spekjes, belegen kaas en geroosterd amandelschaafsel hoort zeker thuis in die categorie. De uitgebakken spekjes geven veel smaak af aan de stamppot en na een dag (of twee!) komt die smaak nog beter tot zijn recht. Geen zin of tijd om tot morgen te wachten, vers gestampt smaakt hij ook heerlijk!

Herfstrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Budget, Snel, Stamppot recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin