Stokbrood hapje met tomaat, ham en mozzarella

Recepten voor borrelhapjes kun je nooit genoeg hebben toch? Dit stokbrood hapje met tomaat, ham en mozzarella serveer je warm uit de oven. Je maakt hem in minder dan tien minuten tijd en daarna bak je hem nog tien minuten in de oven. Het is een heerlijk warm hapje om te serveren op een verjaardag of feestje, tijdens een filmavondje, of gewoon omdat je er zin in hebt.

Hapje of lunch

Je kunt dit stokbrood hapje met tomaat, ham en mozzarella ook als lunch serveren. Vervang het stokbrood dan door dikke plakken lekker (afbak)brood en serveer er een salade bij.

Italiaanse recepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(13 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde