Stoofperen in vanillesiroop

Het perenseizoen is weer begonnen en dit eenvoudige basisrecept wil je hebben! Zacht gestoofde, blanke peren in zoete vanillesiroop. Heerlijk als basis voor het klassieke dessert poire belle Hélène met warme chocoladesaus, verwerk ze in gebak of eet ze gewoon zo. 

 

Basisrecepten, Seizoen, Dessert, Herfstrecepten, Winterrecepten, Zoete keuken, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin