Surinaamse pindasoep

Weleens Surinaamse pindasoep gegeten? In Suriname is het een echt familiegerecht, iedereen kent zijn eigen variant. Onmisbaar is natuurlijk de Surinaamse pindakaas, die is iets pittiger dan de pindakaas die wij kennen. Ik maak mijn eigen variant met rijst en geurige kippenbouillon. Heel makkelijk om te maken en super smakelijk! 

Menu, Wereldgerecht, Kiprecepten, Surinaamse recepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(5 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Zou kokos melk ook lekker zijn in de pindasoep ???

    1. Ja hoor Karin, dat kan!

  2. Pieter

    Ik wil de soep graag maken maar zie bij de bereiding dat er sambal bij moet maar staat dat niet op de lijst met ingrediënten… Hoeveel sambal – en welke – moet erbij?

    Pieter van den Berg

    1. Dankjewel Pieter, ik heb het aangepast! 🙂 Er hoeft geen sambal bij.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin