Taco’s met gehakt

Taco’s met gehakt. Een heerlijk Mexicaans gerecht dat snel op tafel staat zijn deze taco’s gevuld met gekruid gehakt en paprika en afgetopt met sla, tomaat en cheddar. Het frisse sausje van zure room maakt het af.

Kant-en-klaar of zelf maken

Taco’s kun je kant-en-klaar kopen in de winkel, maar je kunt ze ook zelf maken van tortillawraps. Heel eerlijk, ik gebruik altijd kant-en-klare, maar toen ik aan de slag wilde kwam ik erachter dat ik ze vergeten was te kopen. Gelukkig heb ik bijna altijd tortillawraps in de kelderkast liggen, dus besloot ik ze zelf te maken. Dat is helemaal niet moeilijk. Hieronder bij de ingrediënten leg ik uit hoe je dit doet.

Variaties

Je kunt met dit recept eindeloos variëren. Vervang het rundergehakt bijvoorbeeld door blokjes kipfilet of kipgehakt, of maak een vega variant door het vlees te vervangen door groenten, bonen of linzen.

Familiegerechten, Mexicaanse recepten, Budgetrecepten, Snelle recepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde