Tortizza margherita

Zin in een lekkere lunch die snel op tafel staat? Deze tortizza margherita is gemaakt in een handomdraai! 

Menu, Lunch

Ingrdiënten

  • 1 zachte tortillawrap
  • 2 el tomaten frito
  • Paar plakjes mozzarella
  • 4 cherrytomaten, gehalveerd
  • 4 zwarte olijven zonder pit, gehalveerd

Verder nodig

  • Vel bakpapier

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakblik met bakpapier.

Besmeer de tortillawrap met de frito en beleg met mozzarella, tomaat en olijven. Bak circa 10 minuten in de oven of tot de randen goudbruin zijn en de kaas is gesmolten. Garneer met wat verse basilicumblaadjes en serveer.

 

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Sambal goreng telor (eieren in pittige saus)

22 mei 2019

Een heerlijk Indisch bijgerecht, deze sambal goreng telor oftewel eieren in pittige saus. Serveer als onderdeel van een Indische...

Toemis boontjes (in bouillon gestoofde sperziebonen)

21 mei 2019

Deze toemis boontjes in milde saus is een heerlijk Indisch bijgerecht om te serveren als onderdeel van een zelfgemaakte...

Laagjes tortilladip

19 mei 2019

Een gezellig filmavondje thuis gepland met vrienden of familie? Daar hoort natuurlijk iets lekkers bij! Hier in huize Verweij...

Tomaten salsa saus

18 mei 2019

Met deze tomaten salsa saus kun je alle kanten op. Zo is het de perfecte dipsaus voor tortillachips, maar...

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin