Tosti met brie en zalm

Een tosti is een van mijn favoriete lunchgerechten om te maken als ik zin heb in iets warms tussen de middag. Deze tosti met brie, zalm, tomaat en ui ontstond spontaan toen ik mijn koelkast opentrok om te kijken met welke schatten ik het brood kon beleggen. Man, wat is deze tosti lekker! Heb je een ingrediënt niet in huis (en geen zin om naar de winkel te gaan) wees dan creatief. Zo kun je de brie vervangen door plakjes jong belegen kaas en de zalm door gerookte kipfilet, salami of ham. 

Menu, Lunchrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(7 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde