Tosti met pindakaas, kipfilet, taugé en sambal

Een tosti met smeuïge pindakaas in plaats van smeltende kaas? Is dat wel lekker? Hollandse kaaskop als ik ben kan ik volmondig zeggen: “Jazeker!” Deze tosti met pindakaas, kipfilet, taugé en sambal is zelfs héél lekker. Wel een beetje lastig om mooi op de foto te zetten, maar ach, het is de smaak die telt toch! 🙂 Geloof mij maar, deze tosti wil je maken!

Menu, Lunch

Ingrediënten

  • 2 sneetjes brood
  • Pindakaas
  • Paar plakken kipfilet (vleeswaren)
  • Sambal manis (deze is zoeter en iets minder pittig dan sambal oelek)
  • Handje taugé
  • 1 el gefrituurde uitjes

Tosti met pindakaas, kipfilet, taugé en sambal

Bereiding

Besmeer de boterhammen aan een kant met een royale laag pindakaas. Beleg de pindakaas van één boterham met plakjes kipfilet, sambal manis, taugé en gefrituurde uitjes. Dek af met de andere boterham, pindakaaskant naar beneden. Besmeer de boven- en onderkant van het brood dun met boter.

Bak de tosti’s enkele minuten in een tosti- of grillapparaat tot ze goudbruin zijn. Je kunt de tosti ook goudbruin bakken in een voorverwarmde oven op 200 graden. Draai de tosti halverwege dan een keer om.

Tosti met pindakaas, kipfilet, taugé en sambal

Tosti met pindakaas, kipfilet, taugé en sambal

Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE

Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel nu!

Heb je van dit recept genoten?

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin