Varkenshaas met bacon en brie in champignonroomsaus

Varkenshaas met champignonroomsaus, wie is daar nou niet dol op! In dit recept gratineer ik de varkenshaas met bacon en brie in champignonroomsaus in de oven. Een heerlijk feestmaal! De champignonroomsaus kun je van tevoren al maken zodat je moment suprême snel klaar bent. Lekker om te serveren met gebakken aardappeltjes, of gekookte pasta. Lekkere groente om erbij te serveren zijn sperziebonen, courgette, sugarsnaps, spinazie en doperwten.

Familiegerechten, Herfstrecepten, Seizoen, Winterrecepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Karin

    Weet je toevallig hoeveel gram boter en bloem je gebruikt?

    1. Ik schat ca. 15 gram.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin