Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Een heerlijke barbecuespies met malse varkenshaas en verse ananas. Bereid de spiezen buiten op de barbecue, of binnen in de grillpan.
Thema recepten, Seizoen, Vleesrecepten, Barbecuerecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht
voor 4 spiezen
Verder nodig
Snijd de varkenshaas in ca. 12 evengrote stukken. Doe de varkenshaas in een kom met de overige ingrediënten, behalve de ananas. Dek af en laat minimaal 30 minuten tot maximaal 24 uur marineren in de koelkast.
Rijg om en om een stukje varkenshaas en ananas aan een spiesje, tot alle ingrediënten op zijn.
Grill de stokjes op middelhoog vuur op de barbecue of in de grillpan, tot ze aan beide kanten mooie grillstrepen hebben en gaar zijn.
Verdeel je liefde