Ingrediënten

voor 4 spiezen

  • 360 g varkenshaas
  • 2 el sojasaus
  • 1 el lichtbruine rietsuiker (lichtbruine basterdsuiker kan ook)
  • Optioneel, snufje gedroogde chilivlokken
  • 8 blokjes ananas
  • 1 el zonnebloemolie

Verder nodig

  • 4 barbecuestokjes

Bereiding

Snijd de varkenshaas in ca. 12 evengrote stukken. Doe de varkenshaas in een kom met de overige ingrediënten, behalve de ananas. Dek af en laat minimaal 30 minuten tot maximaal 24 uur marineren in de koelkast.

Rijg om en om een stukje varkenshaas en ananas aan een spiesje, tot alle ingrediënten op zijn.

Grill de stokjes op middelhoog vuur op de barbecue of in de grillpan, tot ze aan beide kanten mooie grillstrepen hebben en gaar zijn.

Varkenshaasspies met ananas

Varkenshaasspies met ananas

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin